Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Igor Bišćan potpisao je trogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom, objavljeno je na internetskim stranicama kluba. Bivši Dinamov igrač nosit će dres s brojem 22.


"Uzbuđen sam što se nakon toliko vremena vraćam u svoj klub. Nadam se da ću ispuniti očekivanja", rekao je Bišćan.

"U trenutku kad sam ga napustio, pratili su ga problemi i bio je u silaznoj putanji, no danas je perspektiva puno ljepša. Mnogo se radi i ne ostaje sve samo na riječima. Dominacija u domaćoj ligi sigurna je stvar, a vjerujem i u stvaranje konstante u Europi", dodao je.

Bivši nogometaš Dinama od siječnja prošle godine slobodan je igrač. Bišćan je u razmaku od 1996. do 2001. godine ostvario 156 nastupa za modre, prije nego što je potpisao, tada rekordni transfer hrvatskog nogometa, te otišao u Liverpool.

Nakon Engleske, Bišćan je Premier ligu zamijenio grčkim prvenstvom, potpisavši za Panathinaikos. Tamo se nije uklopio, te se u prvom mjesecu prošle godine vratio u Zagreb kao slobodan igrač.

Bišćan je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 15 utakmica, a
posljednji nastup zabilježio je 2001. godine. Nakon misterioznog bijega iz kampa reprezentacije, Bišćan više nije ulazio u kadar potencijalnih reprezentativaca.