Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dinamo - Basel 0:0

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susretu 2. kola D skupine Lige UEFA u Zagrebu su nogometaši Dinama i švicarskog Basela igrali 0:0. Pred 25.000 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Gummieny iz Belgije.

DINAMO: Koch, Etto, Čale (Carlos, 71), Drpić, Schildenfeld, Pokrivač, Vukojević, Guella (Sammir, 63), Modrić, Mandžukić, Šokota (Tadić,75).

Pročitajte i ovo Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran" Slika nije dostupna Rakitić postao igrač kojega se traži

BASEL: Costanzo, Hodel, Zanni, Majstorović, Marque, Ergić,
Chipperfield (Frei, 74), D.Degen, Eduardo, Caicedo (Burgmeier, 78), Streller.

Zagrebački Dinamo nije uspio pobijediti u svojoj premijernoj utakmici Lige UEFA u Zagrebu Basela, iako je hrvatski prvaka bio bolja i opasnije momčad na stadionu Maksimir. 

No, Dinamovi napadači, pogotovu Mario Mandžukić, nisu imali svoj dan, propustili su previše prilika i omogućili gostima iz Švicarske da odu s velikim bodom iz Zagreba koji im daje velike izgleda za proboj u daljnje natjecanje. 

>> Privedena 23 navijača

A do boda su došli ponajprije nespretnošću Dinamovih napadača u prvom dijelu.

Dinamo je u prvom poluvremenu promašio čak pet izglednih prilika za pogodak, a prilike Šokote, Mandžukića i Guelle bilo je teže promašiti negoli pogoditi. 

Mandžukić je promašio i priliku u 80. minuti susreta, kada mu je odlični vratar Costanzo uspio obraniti udarac iz blizine, a priliku utakmice propustio je Vukojević koji je u sudačkoj
nadoknadi pogodio vratnicu.

Sljedeći susret Dinamo igra 29. studenoga u gostima kod Branna, koji je danas odigrao 1:1 kod Rennesa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene