Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckhamov LA Galaxy u 'ligi za ostanak'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi dio kampanje engleskog reprezentativca Davida Beckhama u američkom nogometu nije završio dobro budući da je njegov klub LA Galaxy nedjeljnim 1:0 porazom u Chicagu izgubio sve šanse plasirati se u doigravanje za američkog nogometnog prvaka.

Beckham je odigrao zadnje 33 minute protiv Chicago Firea kojega je pobjedonosni pogodak Johna Thorringtona, bivšeg juniora Manchester Uniteda, u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena odveo u doigravanje u kojemu će se osam klubova natjecati za prvaka - za ulazak u 'ligu za prvaka' Chicagu je bio dovoljan neodlučeni rezultat.

Pročitajte i ovo Mladi, ilustracija (Foto: Getty Images) Osnovan 'Pokret za mlade' Traže mjere za njihov ostanak: "Od mladih se stvara jeftinu radnu snagu" Matteo Salvini (Foto: AFP) PROMJENA EUROPE Europski desničari održali skup u Milanu pred izbore: "Ovo je povijesni trenutak"

Nakon što je ušao u igru u drugoj utakmicu za redom poslije ozljede koljena, Beckham je u 77. minuti iz daljine pucao preko gola, a njegovi slobodni udarci u 82. i 90. minuti domaći su igrači uspjeli blokirati.

LA Galaxy je u zadnjih sedam utakmica prije nedjeljne bio neporažen, ali ga je neulaska u doigravanje koštalo loše otvaranje sezone.

"Imali smo dobar niz, ali nas je očito loše otvaranje sezone koštalo više nego išta drugo", izjavio je Beckham novinarima.

"Morali smo pobjeđivati tijekom sezone umjesto da smo očekivali kako ćemo sve riješiti u zadnjih pet ili šest utakmica. No, završili smo ovu sezonu i moramo biti pozitivni spram iduće sezone", dodao je.

Beckham je rekao da ne razmišlja o povlačenju iz nogometa.

"Osoba sam koja voli svakodnevno trenirati i raditi, takva je bila cijela moja karijera. U zadnjih 15 godina nisam imao slobodno više od tri tjedna po ljeti. Još ne znam što ću sa sobom. Nastavit ću trenirati i održavati kondiciju bez obzira na sve", kazao je.

Trener LA Galaxya Frank Yallop smatra kako nije pogriješio što Beckhama nije uvrstio u prvu jedanaestoricu.

"Bilo bi teško tražiti ga da igra svih 90. minuta kada nije igrao
zadnjih sedam tjedana", rekao je.

"Kada uđe u igru, on ima dobra duga dodavanja i slobodne udarce koji su uvijek opasni", dodao je Yallop.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene