Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Australian Open: Karlović i Isner atrakcija turnira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica najviših tenisača na Touru, Amerikanac John Isner i naš Ivo Karlović postali su jedna od glavnih atrakcija Australian Opena nakon što su objavili kako će igrati zajedno u konkurenciji parova.

Karlović (208) i Isner (206) su zajedno visoki 414 centimetara i upisali su se u teniske knjige kao najviši par na svijetu. Kako obojica sjajno serviraju mnogo su ih i prije njihovog prvog nastupa proglasili jednim od favorita u konkurenciji parova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čiliću i Karanušiću najbolji renking u karijeri Slika nije dostupna Australian Open: Sun Tiantian i Zimonjić pobjednici u mješovitim parovima

"Obojica mnogo očekujemo od našeg nastupa. Biti ćemo neugodna zapreka svima," kazao je Isner, dok je Karlović dodao: "Pokrivamo veliki dio terena, pa će nas teško biti probiti".

Isner i Karlović do sada nikada nisu igrali zajedno, čak nisu niti trenirali. U Melbourneu su prvi put zajedno izašli na teren u subotu.

"Imam osjećaj kako nas nitko neće pokušavati lobati," kazao je sa smiješkom "div sa Šalate", dok je Isner dodao. "Ukoliko ćemo dobro servirati biti će nas vrlo teško pobijediti."

S njima se složio i bivši najbolji igrač svijeta u konkurenciji
parova, Indijac Mahesh Bhupathi koji je na Grand Slam turnirima slavio četiri puta.

"Kada igrate protiv Karlovića i Isnera morate strahovati za život. Njihove bombe su čudesne," kazao je Bhupathi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene