Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Stockholm: Poraz Ančića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Mario Ančić poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Stockholmu od Šveđanina Thomasa Johanssona sa 4:6, 7:5, 7:6 (3).

Ovo je prvi Ančićev poraz u trećem međusobnom dvoboju sa Thomasom Johanssonom, a zanimljivo je da su sva tri puta igrali u dvorani. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karloviću trijumf protiv Soderlinga Slika nije dostupna ATP lista: Karlović pao za 7 mjesta

Ključni trenutak dvoboja zbio se kad je Ančić izgubio svoj servis u 11. igri drugoga seta. 

U trećem setu je Šveđanin servirao za meč kod
6:5, Splićanin je uspio uzvratiti "breakom", no u 13. igri dopustio je Šveđaninu vodstvo od vodstvo 3:0 i 6:1, te više nije bilo povratka nakon dva i pol sata igre. 

Ančić je u dvoboju odservirao 14 aseva, ali je napravio i četiri dvostruke pogreške, dok je Šveđanin imao 10 aseva i nijednu "dvostruku".

Ivo Karlović se ranije plasirao u polufinale svladavši sa 7:6 (1), 3:6, 7:6 (7) Francuza Arnauda Clementa. Karlović tijekom čitavog dvoboja nije oduzeo servis Clementu, a u "tie-breaku" trećeg seta spasio je i jednu meč-loptu Francuza. 

To je učinio 29. asem, dok je meč okončao 30. neobranjivim servisom. U četvrtfinalu će Karlović igrati protiv Nijemca Tommyja Haasa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene