Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP kaznio Davidenka jer se 'nije dovoljno trudio' protiv Čilića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski tenisač Nikolaj Davidenko kažnjen je sa 2.000 dolara jer se se 'nije dovoljno trudio' pa je izgubio od našeg Marina Čilića u dvoboju 2. kola ATP turnira u Sankt Petersburgu.

Četvrti tenisač svijeta i prvi nositelj turnira u Sankt Petersburgu lakoćom je dobio prvi set protiv Čilića sa 6-1, da bi potom drugi izgubio sa 5-7, a treći sa 1-6. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna US Open: Čilić u drugom kolu Slika nije dostupna Poraz Čilića u četvrtfinalu Gstaada

Tijekom trećega seta sudac meča Jean-Philippe Dercq ga je čak i opomenuo zbog toga što ne pokazuje zadovoljavajuću borbenost. Davidenko je u posljednja dva seta imao čak 10 dvostrukih servis pogrešaka.

'Nakon što sam duplom greškom izgubio servis u trećem setu, sudac me opomenuo jer sam, kao, namjerno želio izgubiti. Kako on zna što sam ja htio? Toliko me uzrujao da sam se rasplakao', rekao je Davidenko.

Davidenko je već pod istragom ATP-a zbog poraza u 1. kolu turnira u poljskom Sopotu od Argentinca Martina Vassalla Arguella u kolovzu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene