Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Doha: Ispao Ljubičić, Čilić u polufinalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se plasirao u finale ATP teniskog turnira u Dohi. Prvi hrvatski reket je u polufinalu izgubio od Švicarca Stanislasa Wawrinke 6:7 (1), 4:6.

Ljubičić je u prethodna tri nastupa u Dohi stigao najmanje do finala, a 2007. godine je upisao i pobjedu. Međutim, ove godine nije uspio stići do završnog susreta. Švicarac je manje griješio i nakon sat i 40 minuta igre je zasluženo slavio. Ljubičić je imao manje dvostrukih pogrešaka, bolji postotak prvog servisa, ali i manju realizaciju prvog servisa. Ljubičić tijekom meča nije imao niti jednu break priliku, dok je Švicarac od dvije prilike iskoristio jednu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Linije veleposlanstva zagušene Radi se plan evakuacije hrvatskih građana iz Egipta Slika nije dostupna Kraj životne drame Obitelj prvog hrvatskog redarstvenika dobila novi dom

U drugom polufinalnom susretu sastaju se Rus Nikolaj Davidenko i Britanac Andy Murray.

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP teniskog turnira indijskom Chennaiu. Čilić je u četvrtfinalnom ogledu pobijedio Nizozemca Robina Haasea 4-6, 6-2, 6-3.

Čilić će u polufinalu igrati protiv ruskog tenisača Mikhaila Južnog protiv kojeg nije igrao na ATP Touru. 

U drugom polufinalnom susretu sastaju se Španjolci Rafael Nadal i Carlos Moya.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene