Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Angulo, Albelda i Canizares na transfer listi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski nogometni stručnjak Ronald Koeman nastavio je čistku u redovima španjolskg prvoligaša Valencie. Nakon veznjaka Davida Albelde (30) i vratara Santiaga Canizaresa (38) na transfer listi našao se i igrač sredine terena Miguel Angel Angulo (30).

"Ostao sam šokiran kada sam doznao da u klubu na mene više ne računaju. Samo su mi poručili da mogu potražiti drugi klub," kazao je Angulo.

Pročitajte i ovo Konferencija za medije platforme Možemo država ih tuži Možemo o tužbi države: "Muškarci nisu podzastupljeni u politici. Ovo je klasičan apsurd našeg pravosudnog sustava" Šareni kišobrani (Foto: Dnevnik.hr) FINSKA NAJSRETNIJA Objavljena je lista najsretnijih zemalja svijeta. Ispred Hrvatske su i Slovenija, Srbija, Kosovo...

Nezadovoljan igrom pojedinih igrača Koeman se odlučio na
rekonstrukciju momčadi. "Šišmiši" su u posljednja četiri ligaška kola osvojili tek jedan bod, a oprostili su se i od Lige prvaka. Njegove rezove podržali su predsjednik kluba Juan Soler, te sportski direktor Miguel Angel Ruiz.

"Koeman je dobio slobodne ruke. Ne želim se previše petljati u rad momčadi i odluke koje donosi stručni stožer," poručio je Soler.

Canizares je član Valencie od 1998. godine i do sada je u dresu momčadi s Mestalle upisao 300 nastupa. Albelda je kapetan momčadi, a za Valenciu igra od 1999. godine, dok je Angulo član "Šišmiša" od 1997. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene