Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Primalja iz okolice Zagreba preuzela ključeve apartmana

PR
PR Foto: PR
Odlično raspoložena Antonija Fabekovec u nagradnoj igri „Sezona sreće kreće“ osvojila je apartman u Poreču i jutros preuzela ključeve

Antonija je mlada primalja, zaposlena u jednoj od zagrebačkih bolnica, a toliko je puta drugima donijela sreću i lijepe vijesti, da su ključevi ovog apartmana zasluženo otišli u vrijedne ruke vesele Samoborčanke: „Ja još uvijek ne vjerujem. Mislim da će me shvatiti svi koji igraju – igraš, nadaš se, a kad osvojiš onda ne možeš vjerovati da si baš ti osvojio“ – rekla je nasmijana Antonija otkrivši da se osim roditelja i sestre, dobitku najviše veseli baka koja je i sama, prije desetak godina, na Bingu osvojila automobil: „Baka zapravo ima ključnu ulogu u ovoj nagradi jer dok smo zajedno obavljale kupovinu upravo me ona nagovorila da odigram Eurojackpot.. Sjećam se bio je 30. kolovoza, utorak, a dan kasnije odnosno 31. poslala sam SMS kako bi se uključila u nagradnu igru“ – kaže Antonija svjesna kako je nagradna igra završavala baš na zadnji dan kolovoza, a izvlačenje za glavnu nagradu je održano prvog rujna.

Pročitajte i ovo Ilustracija pogodio 11 brojeva Netko je bogatiji za 80.000 eura: Sretnik pogodio sve u igri Sve ili ništa Ilustracija statistike za 2023. Hrvati prošle godine osvojili milijune! Evo koja igra na sreću im je bila najunosnija

„Nakon što sam došla iz noćne smjene po prvi put sam isključila mobitel i otišla spavati, a kad sam se probudila vidjela sam da imam dva neodgovorena poziva na nepoznate brojeve. Baš iz Hrvatske Lutrije“ – govori kroz smijeh Antonija i dodaje da je za razgovor s gospođom iz Hrvatske Lutrije, koja ju je obavijestila da je osvojila apartman, mislila kako je u pitanju prijateljska spačka. No, nije bila.

PR PR (Foto: PR)

„Ljudi….igrajte, nadajte se, vjerujte i imajte uvijek otvoreno srce jer će se sreća osmjehnuti kad-tad. No, ne zapostavljajte zdravlje jer ono je najvažnije da bi mogli uživati i u dobicima i u životu“ – rekla je na kraju Antonija Fabekovec.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene