Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pervan demantirao

Incident u stožeru Miroslava Škore: Željko Pervan opsovao reporterku Dnevnika Nove TV

Željko Pervan i Martina Bolšec Oblak
Željko Pervan i Martina Bolšec Oblak Foto: DNEVNIK.hr
U izbornom stožeru Miroslava Škore večeras je došlo do verbalnog incidenta u kojem je Željko Pervan uputio psovke novinarki Dnevnika Nove TV Martini Bolšec Oblak.

Burno je bilo u izbornom stožeru Miroslava Škore. Reporterku Dnevnika Nove TV Martinu Bolšec Oblak u razgovoru je opsovao Željko Pervan.

Pročitajte i ovo Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović Čestitao i Milanoviću Jučer je u stožeru Grabar-Kitarović galamio protiv Sotone, ali danas poručuje: "Žao mi je" Arsen Bauk - 2 ''Ja bih bio sretan'' Hoće li Milanović vratiti Titovu bistu na Pantovčak? ''Nije smetala Tuđmanu, Mesiću ni Josipoviću...''

Pervan je novinarki kazao da su mu "otkazali 15 karata, ljudi se boje otkaza", a kad ga je Bolšec Oblak pitala o čemu je točno riječ, iz nepoznatih je razloga bijesno odbrusio kako joj ne želi više odgovarati na pitanja te je otišao nekoliko ju puta opsovavši.

Željko Pervan kasnije je demantirao da je novinarki psovao i rekao da je samo otišao. ''Mislim da nije bilo ništa, nije bilo tako ružnih riječi kao što su neki prenijeli'', kazao je za 24sata.

Pervan podržava Miroslava Škoru, kandidata koji po zadnjim neslužbenim i nepotpunim rezultatima DIP-a ima 24,45 posto glasova. Obrađeno je 99,98 posto biračkih mjesta, a vodi Zoran Milanović s 29,55 posto, iza kojega je Kolinda Grabar-Kitarović s 26,65 posto. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene