Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitao i Milanoviću

Jučer je u stožeru Grabar-Kitarović galamio protiv Sotone, ali danas poručuje: "Žao mi je"

I prije zatvaranja birališta Vinko Gegić Bobetko ukrao je show u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović. Govorio je o Sotonama i četnicima, ali je dan poslije izbora, zvučao mirnije.

 "Sotona, ona stvara protiv nas. Zna se, kad diže tri prsta. Kad bude 1. svibnja, oni mašu zvijezdom petokrakom protiv koje sam se ja borio", vikao je jučer, i sat vremena prije zatvaranja birališta Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović

Pročitajte i ovo Prazan stožer Kolinde Grabar-Kitarović Nakon objave rezultata U jednom veselje, pjesme i torta, u drugom razočarana lica: Donosimo veliku fotogaleriju iz stožera Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora?

"Ja sam Hrvat katolik. Došao sam iz Beograda da branim svoju Hrvatsku. Dok sam volio Srbiju, živio sam u Beogradu. Onog trenutka kad je Srbija napala moju zemlju, rekao sam - doviđenja. Prvi dan sam pristupio Hrvatskoj vojsci, ne stidim se toga, radostan sam", govorio je Gegić, ne odgovorivši na pitanje novinara odakle je. 

Na njegovoj Facebook stranici piše da živi u mjestu Veliki Bastaji u općini Đulovac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Javio nam se na telefon. Dan poslije izbora, vatreni govor zamijenio je trezvenijim pristupom. Već na Facebooku, na kojem je prvo objavio snimku iz stožera u kojoj podršku daje Grabar-Kitarović, čestitao je Zoranu Milanoviću na pobjedi. Dodao je i kako je ljudski čestitati. Na pitanje kako se danas osjeća, kratko je poručio da je dobro. 

"Sve je u redu", poručio je rezervirano. Nije nam htio otkriti ni je li razočaran rezultatima izbora, s obzirom na to da je predviđao kako će Grabar-Kitarović osvojiti 80 posto glasova. Danas nam je rekao kako mu je žao što je dan prije burno regirao i prozivao Zorana Milanovića. Nakon toga više nije želio razgovarati. 

Iako je kasnije nestao iz stožera, Vinko Gegić tvrdio je da ga nisu izbacili. Novinarima je rekao kako nije pio jer piti ne smije. Ali je, kaže, popio tablete. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene