Ljiljana Nikolovska
Ljiljana Nikolovska Foto: Radnička fronta

Nikolovska je na prethodnim predsjedničkim izborima je poručila biračima da podržava Katarinu Peović jer se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Sad i sama izlazi na izbore kao kandidatkinja na zadnjem mjestu u VIII. jedinici.


Radnička fronta je jučer zajedno sa svojim koalicijskim partnerima Možemo, Novom ljevicom, ORaH-om, Zagreb je naš i Za grad predala liste za predstojeće parlamentarne izbore. Među brojnim imenima, na zadnjem mjestu u VIII. jedinici se nalazi i Ljiljana Nikolovska, kultna pjevačica Magazina, je jedna od kandidatkinja.

Vezani članci Zeleno-lijeva koalicija Zeleno-lijeva koalicija poziva na izbore: ''Ne morate više začepiti nos i glasati za SDP'' Katarina Peović pozvala Miroslava Škoru na sučeljavanje Peović pozvala Škoru na predizborno sučeljavanje: ''On je domoljub koji Hrvatsku itekako košta''

"Ovo nije prvi put da Nikolovska surađuje s Radničkom frontom. Na prethodnim predsjedničkim izborima je poručila biračima da podržava Katarinu Peović jer se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Tom prilikom je prepoznala političku situaciju u Hrvatskoj kao igru dva ogranka jedne te iste kapitalističke stranke koja se igra dobrog i lošeg pandura", priopćili su iz Radničke fronte. 

"Jesu li ikog od vas pitali smiju li strancima prodati vodu, obalu, patente, postrojenja, tvornice, radnička i humana prava, a kamoli da su vas isplatili za ulog?'" pitala se Nikolovska tom prilikom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju