Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ljiljana nikolovska

Kultna pjevačica Magazina je kandidatkinja Radničke fronte na parlamentarnim izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikolovska je na prethodnim predsjedničkim izborima je poručila biračima da podržava Katarinu Peović jer se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Sad i sama izlazi na izbore kao kandidatkinja na zadnjem mjestu u VIII. jedinici.

Radnička fronta je jučer zajedno sa svojim koalicijskim partnerima Možemo, Novom ljevicom, ORaH-om, Zagreb je naš i Za grad predala liste za predstojeće parlamentarne izbore. Među brojnim imenima, na zadnjem mjestu u VIII. jedinici se nalazi i Ljiljana Nikolovska, kultna pjevačica Magazina, je jedna od kandidatkinja.

Pročitajte i ovo Hrvoj Kržak Parlamentarni izbori Predstavljanje izbornih listi Radničke fronte Dalija Orešković TKO JE DALIJA OREŠKOVIĆ? Karamarka je stajala odlaska s vlasti, a Milanović ju je nazvao samodopadnom narikačom

"Ovo nije prvi put da Nikolovska surađuje s Radničkom frontom. Na prethodnim predsjedničkim izborima je poručila biračima da podržava Katarinu Peović jer se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Tom prilikom je prepoznala političku situaciju u Hrvatskoj kao igru dva ogranka jedne te iste kapitalističke stranke koja se igra dobrog i lošeg pandura", priopćili su iz Radničke fronte. 

"Jesu li ikog od vas pitali smiju li strancima prodati vodu, obalu, patente, postrojenja, tvornice, radnička i humana prava, a kamoli da su vas isplatili za ulog?'" pitala se Nikolovska tom prilikom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene