Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je u utorak sukob s Ninom Raspudićem. Poručio je da se Raspudić godinama ''lažno predstavljao kao nezavisni komentator'' i nazvao ga Mostovim političkim agitatorom.


Gordan Jandroković poručio je u utorak da nije zadirao ni u čiju privatnost kada je, nakon izjave Nine Raspudića da ulazi u politiku kako bi ''ulovio'' Jandrokovića, napisao na Facebooku da ima troje djece s istom ženom. Raspudić, naime, ima dvoje djece s dvije žene.

"Kad dovodite u pitanje nečiji život, a ja nisam farizej, nisam licemjer, ja svoj politički život mogu isto tako obraniti u svom privatnom životu, a mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo u svom privatnom životu", kaže Jandroković.

Slika nije dostupna Jandroković udario novu uzdanicu Mosta ispod pojasa: "Imam troje djece... s istom ženom"

Nino Raspudić Raspudić: ''Jandroković je umiljato dijete četiri političke majke'', Plenković uzvratio

Poručio je da će danas zaključiti debatu oko sukoba s Raspudićem. ''Više godina gospodin Raspudić predstavlja se hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator i kolumnist, koristeći čak i javnu televiziju za iznošenje svojih stavova. Lažno se predstavljao kao nezavisni komentator. Sada ispada da nije nezavisni komentator, nego politički agitator Mosta'', kaže Gordan Jandroković.

Dodaje da sve što je Raspudić o njemu pisao proteklih godina ''pokazuje da to nisu njegovu nepristrani stavovi, nego su to riječi napisane s određenim ciljem''. ''Sada ulazi u političku arenu i prvo što čini proziva mene. A pitanje za medije – više se godina pokazivao kao vaš predstavnik, a bio je agitator'', kazao je.

''Dio oporbe zasniva platformu na napadima''

Na pitanje novinara koliko je HDZ-ovih glasnogovornika došlo s HRT-a, Jandroković je poručio da se najprije prebroji ''koliko je novinara bio u SDP-u pa se vratilo u medije''.

Smatra da je Most, na čijoj će se listi kao nezavisni kandidat naći Raspudić, dio oporbenih snaga ''koji pokušava u politički prostor uvesti beznađe''.

''Imate crtu razdjelnicu između onih koji rade odgovoran posao i bore se za zdravlje i živote građana i gospodarstvo i imate dio oporbe koji svoju platformu zasniva na napadima, optužbama, difamaciji. Očito je Most dio toga'', smatra Gordan Jandroković.

Sukob Jandrokovića i Raspudića u Dubrovniku je komentirao i ministar Oleg Butković. ''Kampanja uvijek mora biti žustra i žestoka, nije to ništa što već nismo vidjeli. Samo je bitno je li sadržajna i konstruktivna'', rekao je Butković.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju