Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obračun na facebooku

Jandroković udario novu uzdanicu Mosta ispod pojasa: "Imam troje djece... s istom ženom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nino Raspudić otkrio je da ulazi u politiku i da će se kandidirati na listi Mosta u jednoj od zagrebačkih jedinica, no ne zna točno kojoj jer - lovi Jandrokovića.

"Ulazim u arenu, istrčavam na teren, ulazim u ring, kako hoćete. Vrijeme je", rekao je Raspudić gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, dodavši da više ne želi biti idiot kojemu drugi određuju u kakvom svijetu će živjeti.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Kazao je i da će biti nositelj liste u jednoj od zagrebačkih jedinica, no da trenutno ne zna u kojoj jer, kako je objasnio - lovi Jandrokovića.

Gordan Jandroković kratko je komentirao njegovu izjavu na društvenoj mreži. "Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom", napisao je na Facebooku.

Raspudić, naime, ima jedno dijete s prvom, a jedno s drugom ženom.

Iz krugova bliskih Jandrokoviću doznajemo da ga je na ovakvu reakciju isprovociralo to što ga je Raspudić dosad vrijeđao u tekstovima, na što Jandroković nikad nije reagirao. No, sada kada je Raspudić najavio da ide u političku arenu protiv njega odgovorio mu je jer, kako kažu, vidi se da je cijelo vrijeme bio politički aktivist Mosta, a ne neovisni komentator.

Stoga je Jandrokovićeva poruka da Raspudić licemjerno drži moralne prodike, pojašnjavaju izvori bliski dojučerašnjem predsjedniku Sabora. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene