Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Addiko donosi

Najbolja poslovnica Addiko banke prema iskustvu klijenata odlučila donirati udrugu Vukovarski leptirići

PR
PR Foto: PR
Najboljom bankaricom prema iskustvu klijenata proglašena je voditeljica poslovnog odnosa iz Osijeka, Mihaela Matijević-Živković, a nagrađena je i klijentica koja ju je ocijenila

U poslovnicama Addiko banke u Vukovaru i Osijeku uručene su nagrade za najbolje korisničko iskustvo u 2022. godini poslovnici Vukovar i voditeljici poslovnog odnosa Mihaeli Matijević-Živković iz poslovnice Kapucinska u Osijeku.

U okviru internog nagradnog natjecanja „Addiko traži zvijezde“ ova je netipična banka nagradila svoje zaposlenike te pomogla lokalnoj zajednici. Nenad Mećava, direktor Poslovanja s klijentima, uručio je simbolički ček u iznosu od 1.000 eura udruzi Vukovarski leptirići i nagradu od 150 eura klijentici Aneli Barukčić iz Darde.

„Uvođenje nagrađivanja i odabir najboljih po izboru naših klijenata dodatna je validacija i poticaj djelatnicima da i dalje ulažu u sebe i u izgradnju dugoročnog odnosa s klijentima kroz njihovo zadovoljstvo i pozitivna iskustva. Ponosan sam na sve naše zaposlenike koji su još jednom pokazali da je odnos s klijentima na prvom mjestu i drago mi je da smo imali prilike nagraditi njihov trud i timski duh te ujedno pomoći lokalnoj zajednici“, izjavio je Nenad Mećava, direktor Poslovanja s klijentima, prilikom svečane dodjele nagrada.

Kako bi svojim klijentima pružila usluge koje će u odgovoriti na njihove potrebe, Addiko banka je putem anketa uključila klijente u proces unapređivanja svojih poslovnih procesa i usluga i podizanja razine zadovoljstva i dobrog iskustva klijenata.


Između 35 poslovnica Addiko banke, poslovnica Vukovar dobila je najbolje ocjene putem ankete kojom se ocjenjuje cjelokupno iskustvo u poslovnici te spremnost da klijenti Addiko banku preporuče drugima.

Voditeljici poslovnog odnosa Mihaeli Matijević-Živković iz poslovnice Kapucinska u Osijeku klijenti su dali najbolje ocjene putem ankete za iskustvo ugovaranja usluge, posebno za jasnoću, nedvosmislenost i potpunost pruženih informacija te za ljubaznost i stručnost.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene