Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Županijske organizacije SDP-a i HNS-a potpisale su danas predizborni koalicijski sporazum u kojemu za zajedničkog kandidata za osječko-baranjskog župana ističu predsjednika Županijske organizacije SDP-a Zlatka Maksimovića.


Koalicijski sporazum potpisali su Zlatko Maksimović i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Ivica Mandić, ocjenjujući da je riječ o prirodnoj koaliciji dviju stranaka koje u svojim programa imaju mnogo dodirnih točaka. Istaknuli su kako je riječ o pobjedničkoj koaliciji kojoj nije svrha osobni probitak pojedinaca, nego opći napredak Osječko-baranjske županije.

Vezani članci Zgrada HRT-a Sindikat i HND oštro osudili Milanovićev napad na novinare HRT-a: "Nismo Yutel, obratite se Kazimiru Bačiću" Miroslav Bokan Snimatelj Nove TV Miroslav Bokan dobitnik nagrade HND-a za reportažu Provjerenog: ''Sretan sam i iznenađen, ovo je vjetar u leđa za daljnji rad''

Budući da koalicijskim sporazumom nije utvrđeno tko će biti kandidati za dožupane, to će se utvrditi aneksom sporazuma ovih dana, a tako će se utvrditi i imena kandidata na zajedničkoj listi za osječko-baranjsku Županijsku skupštinu, istaknuto je.

Predsjednik Županijskoga HNS-a Ivica Mandić, na upit novinara, nije želio komentirati suradnju HNS-a i HDSSB-a u Osijeku.