Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inspirirali niz šala

Uoči izbora političari opet obilaze gradilišta: Neki mostovi i ceste i dalje ne vode nigdje

Aktualno Galerija Izgradnja mosta na Korani - 1 Izgradnja mosta na Korani - 1 Foto: DNEVNIK.hr Izgradnja mosta na Korani - 2 Izgradnja mosta na Korani - 2 Foto: DNEVNIK.hr Toni Turčinov - 1 Toni Turčinov - 1 Foto: DNEVNIK.hr Toni Turčinov - 2 Toni Turčinov - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tunel u Omišu Galerija 1/5 >>
Građani dobro znaju da problemi u njihovim mjestima počinju i puno prije nego se političari njih sjete usuret izbora. Često se nastave i nakon izbora i protežu u više mandata. Neka od rješenja su apsurdna i mogu nasmijati dok neka zbunjuju i ljute.

Jedna cesta na Murteru inspirirala je niz šala na društvenim mrežama. Na Facebooku su se našalili i lokalni HDZ-ovci, pa im je načelnik Općine nezavisni Toni Turčinov u subotu poručio da je sve oko ove ceste transparentno i da se njome diže vrijednost okolnih čestica.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor SMJENA U KLUPAMA Nakon izbora novi ljudi dolaze u Sabor, ali neki će - sjediti na dvije fotelje: "Koliko su aktivni kolege moji zastupnici, ja ću opet biti najaktivniji" Bojan Ivošević Otkrio detalje iz djetinjstva Tko je Bojan Ivošević? Trpio nasilje u djetinjstvu jer mu je otac Srbin, a kampanju mu je obilježio antisemitski komentar

HDZ-ovci u Belom Manastiru hvalili su se podizanjem vrijednosti slavine u parku.

Za pohvalu nikako nije ni 50 milijuna kuna vrijedan most na Korani koji već 12 godina ne vodi nigdje. Na mostu danas nema radnika, nema buke strojeva.

Unatoč tome, iz Hrvatskih cesta poručuju da će radovi na zemljanim trasama biti gotovi do kraja ove godine. A kompletni projekt trebao bi biti gotov u srpnju iduće godine.

Iako se na njega čeka više od 10 godina, iz Hrvatskih cesta kažu da je dinamika radova - zadovoljavajuća. I za pristupne ceste se još odvaja 150 milijuna kuna.

Samo četiri mjeseca nakon što je svečano predstavljen, Spomenik domovini, koji je stajao gotovo 35 milijuna kuna je napukao. Troškove popravka platit će izvođač.

Nije se radilo ni na 280 milijuna kuna vrijednom tunelu u Omišu koji je osam godina - vodio u provaliju. Omišani će još neko vrijeme čekati jer će omiška obilaznica biti gotova tek u rujnu iduće godine.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene