Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Mosta slobode

Tomašević uz ogroman transparent poručio: "U kampanji sam napravio 2,4 milijuna koraka, potreban je još samo vaš do birališta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat zeleno-lijeve koalicije za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević u završnom obraćanju medijima uoči kraja kampanje i predizborne šutnje naglasio je kako su se drugi kandidati u kampanji uglavnom bavili njime.

Biračima i biračicama kod Mosta slobode poručio je i da nema drugog kruga kad je riječ o Gradskoj skupštini.

"Većina nam je potrebna kako bismo mogli ostvariti sve ono što smo obećali u ovoj kampanji. Dok su se drugi kandidati uglavnom bavili mnome, mi smo se bavili problemima građana. Mi smo još prije šest mjeseci počeli obilaziti kvartove, obišli smo gotovo sve ulice u gradu, razgovarali smo s tisućama građana, volonteri su prikupili više od 20.000 potpisa", naglasio je.

Rekao je kako je tijekom posljednjih šest mjeseci u kampanji osobno prepješačio 1800 kilometara i napravio 2,4 milijuna koraka.

"Potreban je još samo vaš korak do birališta da odradite promjenu koja se vidi i osjeća, koju ovaj grad zaslužuje i nakon koje će u ovom gradu svima biti bolje", poručio je Tomašević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene