Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava na Facebooku

Marko Perković Thompson pozvao građane da izađu na izbore: "Spriječimo nalet ekstremne ljevice"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju se održava drugi krug lokalnih izbora, a pjevač Marko Perković Thompson pozvao je građane da na njih izađu.

Nije spominjao imena. U kratkoj objavi na Facebooku napisao je da su ovi izbori važni za domovinu.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "NEMA ARGUMENATA" Ustavni sud se oglasio o izboru istarskog župana: Odbijena žalba Danijela Ferića, Miletić ostaje župan Slika nije dostupna osjeća se moralnim pobjednikom Ferić se ne miri s porazom, najavio žalbu Ustavnom sudu: ''Pokazalo je da su izbori za župana u Istri kontaminirani''

"Pozivam vas da izađete na ove izbore i birate ljude u skladu s našim svjetonazorom i našom ideologijom", napisao je i dodao kako su svaki izbori ideološki i svjetonazorski te da nije svejedno tko će upravljati našim županijama, gradovima i općinama.

"Izlaskom na ove izbore i glasanjem u skladu s našim uvjerenjima spriječimo nalet ekstremne ljevice i onemogućimo im da dođu na vlast u našim županijama, gradovima i općinama", zaključio je. 

Inače, Marko Perković i kandidat za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro su kumovi, no posljednjih nekoliko godina, kako su pisali mediji, nisu bili u najboljim odnosima. Sve je kulminiralo za vrijeme proteklih predsjedničkih izbora kad je Thompson, unatoč tome što se i Škoro tada kandidirao, podržavao Kolindu Grabar-Kitarović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene