Boris Glavaš
Boris Glavaš Foto: Hrvatski suverenisti Podbablje

Hrvatski suverenisti imaju novog kandidata za Općinu Podbablje. Na Facebooku su objavili promotivni materijal, s popisom njegovih referenci. Neke su prilično zanimljive.


Za načelnika Općine Podbablje kandidira se Boris Glavaš iz Hrvatskih suverenista. U njegovim je referencama objavljenim u sklopu promomaterijala na Facebook stranici stranke navedeno redom da je završio Pravni fakultet u Splitu, gdje je i rođen, kao i da je - primio sve sakramente: krštenje, prvu svetu pričest, svetu potvrdu ili krizmu i kršćansku ženidbu.

Otac je troje djece.

Dnevnik iz Splita Spektakularni nastupi kandidata! Jedan priznao da voli kršiti zakon, drugog bi zbog ovoga mogli izbaciti iz stranke, a treći poručio: "Birači nisu puno pametni"

Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa

Navedeno je i da ima završen Državni stručni ispit, kao i certifikat u području javne nabave. Više od 15 godina radnog iskustva stekao je na službeničkom mjestu u Općini Podbablje. Utemeljitelj je Športskog društva Drum 2005. godine i bio je njegov predsjednik od 2005. do 2013. godine. Trenutačno je dopredsjednik Športskog društva Drum.

Koliko će mu referenca o svetim sakramentima pomoći u izbornoj utrci, ostaje vidjeti.