Mirela Ahmetović
Mirela Ahmetović Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Politička tajnica SDP-a i saborska zastupnica Mirela Ahmetović prijavila je predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića DIP-u i pravobraniteljici za djecu.


Premijer Plenković jučer je bio u Splitu kako bi podržao HDZ-ova kandidata za splitskog gradonačelnika. Tijekom prolaska HDZ-ove delegacije na Prokurativama su bila i djeca jedne privatne nogometne škole. Kada se pojavio Plenković, svi su uglas počeli klicati HDZ, HDZ, HDZ! 

Vezani članci Andrej Plenković Nižu se reakcije na uhićenje zbog komentara o premijeru: ''Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja" Peđa Grbin, predsjednik SDP-a Grbin nije bio voljan odgovarati na novinarska pitanja, na susretu stranke bilo je i dobacivanja

Mirela Ahmetović, politička tajnica SDP-a i saborska zastupnica, zgrožena je uvlačenjem djece u političku kampanju.  Stranku i premijera Andreja Plenkovića prijavila je DIP-u i pravobraniteljici za djecu.

"Prijavila sam velikog vođu Plenkovića i njegovu interesnu sljedbu pravobraniteljici za djecu i DIP-u zbog neprimjerenog iskorištavanja djece u izbornoj promidžbi. Djecu moramo štititi od svih vrsta predatora, očito moramo i od HDZ-a. Čekam odgovor o kojem ću obavijestiti javnost", napisala je na Facebooku. 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju