Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MIRELA AHMETOVIĆ NA FACEBOOKU

SDP-ovka nakon skandala s djecom na skupu HDZ-a u Splitu: "Prijavila sam velikog vođu Plenkovića zbog iskorištavanja djece u izbornoj promidžbi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Politička tajnica SDP-a i saborska zastupnica Mirela Ahmetović prijavila je predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića DIP-u i pravobraniteljici za djecu.

Premijer Plenković jučer je bio u Splitu kako bi podržao HDZ-ova kandidata za splitskog gradonačelnika. Tijekom prolaska HDZ-ove delegacije na Prokurativama su bila i djeca jedne privatne nogometne škole. Kada se pojavio Plenković, svi su uglas počeli klicati HDZ, HDZ, HDZ! 

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Mirela Ahmetović, politička tajnica SDP-a i saborska zastupnica, zgrožena je uvlačenjem djece u političku kampanju.  Stranku i premijera Andreja Plenkovića prijavila je DIP-u i pravobraniteljici za djecu.

"Prijavila sam velikog vođu Plenkovića i njegovu interesnu sljedbu pravobraniteljici za djecu i DIP-u zbog neprimjerenog iskorištavanja djece u izbornoj promidžbi. Djecu moramo štititi od svih vrsta predatora, očito moramo i od HDZ-a. Čekam odgovor o kojem ću obavijestiti javnost", napisala je na Facebooku. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene