Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik
Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je Bekić organizirao cijepljenje preko reda za svoju obitelj, javno se o svemu očitovao.


Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, očitao se nakon što je u javnost dospijela informacija da je organizirao cijepljenje svojim roditeljima, puncu, punici i supruzi.

''Ne može biti nepropisno kad propisi ne postoje''

''Ne bih to nazvao cijepljenjem preko reda", napisao je te dodao da je u dubrovačkoj bolnici ''iznimno mali interes za cijepljenje'', što građana, što djelatnika.U OB Dubrovnik, naveo je,ispod 50 posto zaposlenika, točnije oko 200 ljudi, bilo je zainteresirano, prenosi Dubrovački portal.

''Nismo znali kolika je to količina u bočicama na samom početku i svi zainteresirani mogli su se cijepiti'', nastavio je. Također, dvoje njegove djece preboljelo je koronavirus, a ostalih dvoje je povremeno u samoizolaciji te njegova šira obitelj brine o djeci a u prilog organiziranom cijepljenju ide podatak da je Bekić ''stalno u COVID zoni''.

Vilim Ribić Ispravak Vilima Ribića: ''Kuća me koštala 180.000 eura''

Cijepljenje Marija Bekića Nakon nevjerojatnog objašnjenja ravnatelja dubrovačke bolnice koji je preko reda cijepio punca, punicu i svećenike, Beroš šalje inspekciju

''I jasno da smo im ponudili i da su dobili, kao i svi ostali. U ponedjeljak imamo novo cijepljenje djelatnika i imat ćemo viška cjepiva i sad se za nas postavlja pitanje treba li proliti to cjepivo, eliminirati ga ili za nekoga koga se procijeni cijepiti'', rekao je ravnatelj dubrovačke bolnice.

''Ne može biti nepropisno kad propisi ne postoje'', zaključio je Bekić.