Obavijesti Video Pretražite Navigacija
101. dan borbe s epidemijom

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio nove informacije o epidemiji: Prekinut niz, imamo jednu novooboljelu osobu

Nacionalni stožer objavio je najnovije podatke o koronavirusu u Hrvatskoj. Od dosad ukupno potvrđenih 2247 osoba, dosad se oporavilo njih 2105. Preminule su 103 osobe, a još ih je 39 na liječenju.

U posljednja 24 sata zabilježena je jedna novooboljela osoba, a riječ je o osobi koja dolazi iz Koprivničko-križevačke županije. Od dosad ukupno potvrđenih 2247 osoba, dosad se oporavilo njih 2105. Preminule su 103 osobe, a još ih je 39 na liječenju, objavio je Nacionalni stožer. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska iz minute u minutu Trećina od 341 novog slučaja potvrđena je u samo jednom gradu. Preminula su trojica muškaraca, najmlađi je imao 37 godina Davor Božinović preminule tri osobe U Hrvatskoj 11 novih slučajeva, ukidaju se e-propusnice, nakon prelaska granice nema karantene, otvaraju se teretane, bazeni...

Jučer je u povodu 100. dana borbe protiv koronavirusa ministar Vili Beroš na Twitteru objavio kako se na trenutke činilo kao borba, na trenutke kao odbrojavanje. "Ali kad se radi uz dobar tim i savjesne građane, to je odbrojavanje do pobjede!" poručuje Beroš.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene