Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U izolaciji od 1. prosinca

Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek u bolnici zbog koronavirusa: "Respiratorne komplikacije zahtijevaju takvo liječenje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlati Hrvoj-Šipek zaraza koronavirusom potvrđena je 1. prosinca. Posao je obavljala od kuće, a sve zakazane obveze i one na kojima je bila planirana njezina prisutnost odgođene su.

Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek uslijed zaraze koronavirusom nalazi se na bolničkom liječenju zbog respiratornih komplikacija zbog kojih je bilo potrebno takvo liječenje, izvijestilo je Državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Cilj je jasan" Plenković o Turudiću: "Boljeg kandidata nije bilo. Privatne poruke puštaju DORH ili policija" Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

"Stanje Glavne državne odvjetnice RH je stabilno te će po okončanju bolničkog liječenja biti nastavljeno liječenje kod kuće", navode u priopćenju.

Dodaju da DORH "radi i nastavlja s radom" jer, sukladno Zakonu o državnom odvjetništvu, glavnu državnu odvjetnicu u njezinoj odsutnosti mijenja prvi zamjenik.

Hrvoj-Šipek u izolaciji je od 1. prosinca kada je utvrđeno da je pozitivna na COVID-19. DORH je tada izvijestio da će veći dio svojih poslova obavljati od kuće, koristeći sredstva elektroničke komunikacije, a odgodit će se one obveze koje su bile zakazane i u kojima je bila predviđena njezina prisutnost. Prvi zamjenik glavne državne odvjetnice je Dubravko Palijaš.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene