Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PFIZEROVIM CJEPIVOM

Da se ne baci: I jedan župan cijepio se protiv korone preko reda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svakim danom saznaju se imena javnih osoba koje su se cijepile preko reda. Župan koprivničko-križevački Darko Koren cijepio se 6. veljače.

Županijska epidemiologinja Draženka Vadla otkrila je na konferenciji za novinare da se preko reda cijepio i župan Darko Koren. Naime, cijepljenje opće populacije, kada je i Koren primio dozu Pfizerova cjepiva, provodilo se 6. veljače u Koprivnici.

''Na punktu u Koprivnici ja sam osobno pozvala gospodina župana koji je bio tamo da se cijepi'', rekla je Vadla i upozorila da će se uvijek događati da dio osoba ne dođe, iako su naručene na cijepljenje, pa se tada cijepi osoba koja se tamo zatekne, a nije bila na listi.

I sam župan potvrdio je tu informaciju dodajući da je ''put do pakla opločen najboljim namjerama''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hoće li nositi ime glazbene legende? Konačno i taj korak! Pelješki most spaja se s kopnom, radovi će trajati cijeli dan. Stigao i Plenković: ''Sve će biti gotovo za godinu i pol''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trebaju mu transkripti Vladimir Šeks tužio Hrvatsku Europskom sudu za ljudska prava: "Da, kako ne, istina je. To je u interesu države"

''Rekao sam odmah da ću se cijepiti i da se ne želim medijski eksponirati. Tako je bilo prije nekoliko dana. Nakon svih ministara, saborskih zastupnika i nekih mojih kolega župana, i ja sam se cijepio'', komentirao je Koren, prenosi Danica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene