Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izjavom nasmijao Hrvatsku

Pronašli smo "glasača godine". Dugogodišnji član HDZ-a otkrio je li na kraju izišao na izbore

Građani na biralištima, Arsen iz Zadra (Foto: Dnevnik.hr)
Građani na biralištima, Arsen iz Zadra (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Građani na biralištima, Arsen iz Zadra (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Arsen Glava iz Zadra jučer je nasmijao Hrvatsku svojom izjavom kako u poslijepodnevnim satima još nije glasao, ali će ako ne stigne u nedjelju, svoju građansku dužnost obaviti u ponedjeljak.

"U toku dana, ako stignem ići ću na glasanje", kazao je, a na pitanje što će učiniti ako ne stigne, rekao je: "Ako ne stignem, onda ću sutra sigurno", poručio je Arsen, čija je šaljiva izjava pokupila brojne simpatije na društvenim mrežama.

Odlučili smo potražiti Arsena i provjeriti je li na kraju izašao na izbore.

"Ajme, ja sam bio bolestan jučer, kamera je slučajno naletjela na mene, prepali su me malo... Što da vam kažem? Jesam li glasao? Iskreno, sve sam ih kulturno otkantao", kroz smijeh kaže Arsen i dodaje kako bi sigurno izišao na izbore da nije  bolestan.

Zadarski obrtnik inače je, kako kaže, dugogodišnji član HDZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Politički analitičar za DNEVNIK.hr "Bernardić je zacementiran, i to zauvijek. Kolakušićev populizam i nebuloze očito prolaze, a HDZ se kockao i izgubio"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ne drži vodu Ekonomski analitičar pokopao Kopalovu teoriju: "Ne vidim ja tu nikakvog crnog labuda"

"Po struci sam učitelj engleskog jezika i književnosti, ali trenutno se bavim umjetničkim radom u Zadru. Izrađujem nakit i karikature. Htio sam naći posao u struci, ali tri godine sam živio u Kanadi i u Americi pa sam izašao iz tog đira", kaže 52-godišnji Arsen, koji je rezultatima izbora – zadovoljan.

Aktualno Najljepši njemački most: Viseće čudo koje se nalazi 100 metara iznad ponora Geierlay - 2 Geierlay - 2 Foto: Getty Images Geierlay - 4 Geierlay - 4 Foto: Getty Images Geierlay - 3 Geierlay - 3 Foto: Getty Images +0 Geierlay - 1 Putovanja Najljepši njemački most: Viseće čudo koje se nalazi 100 metara iznad ponora 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene