Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nedjelju nakon 19 sati

EU izbori: Informativni tim Nove TV pripremio bogat specijalni program, analize, gostovanja i javljanja najjačeg novinarskog tima s terena

Urednica Anita Martinović (Dnevnik.hr)
Urednica Anita Martinović (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Urednica Anita Martinović (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
U nedjelju, 26. svibnja hrvatski građani izlaze na izbore za Europski parlament, a informativni tim vodeće televizije u Hrvatskoj, Nove TV, pripremio je bogat specijalni program u kojem će se EU izbori pratiti tijekom dana i u večernjem terminu kroz brojne analize, zanimljiva gostovanja i javljanja najjačeg novinarskog tima s terena. Tijek izbora, izlazne ankete, razgovore s gostima i događanja u stožerima publika će moći pratiti na svim platformama Nove TV.

Izborni dan u programu Nove TV započinje 'Vijestima' u 13 sati, u kojima će gledatelji moći vidjeti prve izjave s birališta i prve procjene izlaznosti građana na izbore, a nastavlja se 'Vijestima' u 17 sati.

Specijalna emisija 'EU izbori' počinje u 18 sati, a bit će emitirana iz vanjskog studija u jedinstvenom ambijentu na zagrebačkom Gradecu s najljepšim pogledom na grad. Kroz nedjeljni program gledatelje će voditi reporter Nove TV Mislav Bago, a urednica cjelodnevnog programa je Anita Martinović.

''To su mjeseci rada, treba paziti na puno sitnica i detalja. Vrlo je odgovoran posao pratiti sve izbore, tako i ove“, rekla je za DNEVNIK.hr Anita Martinović.

''U izborima je sve važno, razmatramo sve moguće 'crne' scenarije, morate biti spremni na sve. Svaki izbori su važni i na svakim izborima trebaš dati 100 posto sebe“, kazao je Mislav Bago, dugogodišnji novinar i reporter s velikim iskustvom praćenja izbornih ciklusa.

Više pogledajte u VIDEO intervjuu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene