Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda odjeknula svijetom

Svjetski mediji raspisali se o Čičkovim hlačama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski mediji prenijeli su vijest o nezgodi predsjednika HHO-a Zvonimira Čička tijekom fotografiranja s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

'Vođi skupine za ljudska prava pale su hlače tijekom fotografiranja s hrvatskom predsjednicom u Zagrebu', piše Times o nezgodi koja se u utorak dogodila Zvonimiru Čičku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

Događaj je odjeknuo i istokom, pa se tako našao i u Japan Timesu.

'Srećom, Grabar Kitarović držala je veliku nagradu u svojim rukama što je pomoglo u očuvanju Čičkova digniteta. Čini se da ona nije reagirala, ostala je mirna unatoč kratkom spuštanju pogleda dok je on podizao hlače', piše Japan Times.

PORED PREDSJEDNICE Dok su pozirali Čičak ostao bez hlača

ABC net piše: 'Ponosno je pozirao u prvom redu s predsjednicom kada su mu se odjednom hlače spustile do gležnjeva'.

Podsjetimo, Čičak nam je u telefonskoj izjavi pojasnio kako je bolestan te da ne smije nositi remen. Imao je, kaže, nekoliko operacija scholfferovih tumora zbog kojih u trenutku nezgode nije bio u mogućnosti nositi remen te su mu stoga pale hlače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene