Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetski mediji prenijeli su vijest o nezgodi predsjednika HHO-a Zvonimira Čička tijekom fotografiranja s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.


'Vođi skupine za ljudska prava pale su hlače tijekom fotografiranja s hrvatskom predsjednicom u Zagrebu', piše Times o nezgodi koja se u utorak dogodila Zvonimiru Čičku.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica snimljena nakon dugo vremena, nije se puno promijenila od kraja mandata, a i frizura je ostala ista Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica oglasila se o navodnim Mamićevim uplatama: "Kome ove objede i lažni navodi idu u korist?"

Događaj je odjeknuo i istokom, pa se tako našao i u Japan Timesu.

'Srećom, Grabar Kitarović držala je veliku nagradu u svojim rukama što je pomoglo u očuvanju Čičkova digniteta. Čini se da ona nije reagirala, ostala je mirna unatoč kratkom spuštanju pogleda dok je on podizao hlače', piše Japan Times.

PORED PREDSJEDNICE Dok su pozirali Čičak ostao bez hlača

ABC net piše: 'Ponosno je pozirao u prvom redu s predsjednicom kada su mu se odjednom hlače spustile do gležnjeva'.

Podsjetimo, Čičak nam je u telefonskoj izjavi pojasnio kako je bolestan te da ne smije nositi remen. Imao je, kaže, nekoliko operacija scholfferovih tumora zbog kojih u trenutku nezgode nije bio u mogućnosti nositi remen te su mu stoga pale hlače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook