Odbijene su žalbe još desetorice Hajdukovih navijača koji se sumnjiče za izazivanje nereda. Izvanraspravno vijeće ne slaže se s određivanjem mjera opreza, smatra kako je bolje da ostanu iza rešetaka.


Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Velikoj Gorici u ponedjeljak je odbilo žalbe još desetorice Hajdukovih navijača osumnjičenih za izazivanje nereda na autocesti kod Desinca, pa svi do daljnjeg ostaju u pritvoru.

Vijeće je sve žalbe na određivanje pritvora odbacilo kao neosnovane, uz obrazloženje da nisu utemeljeni prigovori kojima se osporava postojanje osnovane sumnje, kao ni oni kojima se osporava postojanje posebnih okolnosti koje upućuje na opasnost od ponavljanja kaznenog djela, navodi se u priopćenju velikogoričkog Županijskog suda.

Torcidaši u sukobu s policijom Županijski sud u Velikoj Gorici odbio žalbe 11 navijača Hajduka, ostaju u pritvoru

Torcidaši u sukobu s policijom Brojat će se ispaljeni metci u sukobu s torcidašima, Božinović odlučno: "Ne vidim problem da se objave snimke"

"Za sada žalitelji neosnovano argumentiraju mogućnost zamjene istražnog zatvora mjerama opreza za sprječavanje opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Stoga je utvrđena osnovanost i zakonitost pobijanog rješenja o određivanju istražnog zatvora", stoji u priopćenju suda.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju