Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV u 19:15

EKSKLUZIVNO: Intervju s premijerom Zoranom Milanovićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska za dan i pol ulazi u Europsku uniju. Tim povodom premijer Zoran Milanović dao je ekskluzivni intervju Mislavu Bagi za Novu TV.

Hrvatska u nedjelju u ponoć ulazi u Europsku uniju. Par sati prije proslave ulaska u punopravno članstvo EU premijer Zoran Milanović u Dnevniku Nove TV odgovara na pitanja imaju li građani uopće razloga za slavlje zbog ulaska, što je i gdje je danas Hrvatska te kako nas vide i doživljaju u zemljama Europske unije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 21 točka Hrvatska u EU: Pratite UŽIVO od 23 sata središnju proslavu ulaska u Europsku uniju! Slika nije dostupna Spektakl za nepce Večera za državnike: Topli kruh i par zrna soli, A ONDA...

>> Milanović: Naš je uspjeh sada više nego ikad u našim rukama

Zoran Milanović otkrit će i kako svojim kolegama predstavlja Hrvatsku i njezine građane, ali i što odgovara sinovima kada mu postavljaju pitanja o Europi.

Milanović poručuje: imamo razlog za slavlje. Zoran Milanović po pitanju EU sebe smatra realistom i tvrdi da se ništa neće dogoditi preko noći te zaključuje da ako sada ne iskoristimo šansu, nećemo nikada. 'Mi moramo biti spremni kad krene val da se na njega popnemo, na krestu tog vala, i da budemo tu uspješni surferi', rekao je Milanović.

Intervju s premijerom Milanovićem pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene