Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U atraktivnom ambientu

Znanost u živo - Sensodyne® Lab i okusi molekularne kuhinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U atraktivnom ambientu vidikovca 360 Zagreb Eye u Zagrebu sinoć je predstavljena inovativna kampanja za novu poboljšanu formulu Sensodyne® Repair & Protect.

Prezentaciji laboratorija s hologramom, koji će u sljedećih nekoliko tjedana putovati po Hrvatskoj, prisustvovali su predstavnici GSK, te brojni poslovni partneri, mediji i stomatolozi. Večer je bila posvećena upoznavanju o znanosti u živo, a gosti su uživali u neobičnim okusima molekularne kuhinje, koje je pripremio odličan hrvatski chef Denis Zembo.

Pročitajte i ovo Stomatološka ambulanta, ilustracija - 1 Rade 24/7 Što ako tijekom epidemije trebate zubaru? "Moramo pronaći način kako raditi, situacije će biti sve gore" Jurica ima savršen osmijeh nakon 13 godina osmijeh je vraćen U nekoliko tjedana riješio problem koji ga je mučio čak 13 godina

"U posljednjih nekoliko godina u Sensodyne-u razvili su revolucionarnu tehnologiju nove generacije. Želimo stvoriti budućnost u kojoj će svatko moći živjeti bez osjetljivosti. S novom formulacijom proizvoda Sensodyne® Repair & Protect, koji kombinira NovaMin® tehnologiju i natrijev fluorid, sada možemo ponuditi bolju zaštitu i obnovu zuba.", na predstavljanju naglasila je Ana Mrgole, voditeljica robne marke Sensodyne Adriatics.

Sensodyne® Repair & Protect je znanstveno dostignuće nove generacije, zubna pasta koja štiti osjetljive zube, a na osjetljivost utječe i konzumiranje tople, hladne, slatke, kisele i ljute hrane. Upravo s tim osjetima i okusima gostima je na nezaboravnoj kulinarskoj večeri ugađao hrvatski chef Denis Zembo (Le Mandrać, Opatija), koji je predstavio inovativna jela pripremljena molekularnim tehnikama. (molekularna kuhinja kombinira metode pripreme hrane kako bi se održavali najprirodniji, čisti i netaknuti okusi, a koristeći prirodne "kemikalije" jelima se može promijeniti tekstura i oblik.)

U središtu pozornosti bio je nesumnjivo Sensodyne® LAB (kreativni dizajn - Komunikacijska Agencija Zadrga, koja je prepoznatljiva i po vizaulnom identitetu Eurobasketa 2015), mobilni laboratorij s hologramom, koji će u sljedećih nekoliko tjedana putovati po Hrvatskoj.

"Svjesni smo da su moderni potrošači i pacijenti zahtjevniji nego ikada prije. To je bio naš glavni cilj u identificiranju tehnološko sofisticiranog i atraktivnog pristupa, koji omogućava svima da znanost upoznaju u živo.", objasnila je Ana Vuk, voditeljica marketinga za kategorije i kupce Adriatics.

"U Sensodyne® LAB-u upoznajete znanost u živo, možete vidjeti zašto su zubi osjetljivi i što utječe na osjetljive zube. Uz pomoć holograma predstavljeno je rješenje za osjetljive zube - pasta za zube Sensodyne® Repair & Protect. Kada se koristi svakodnevno klinički dokazano trajno obnavlja površinu zubi kako bi ih pomogla zaštititi od boli."

Sensodyne® Lab, interaktivni laboratorij sa hologramom, koji educira o preosjetljivost zuba, posjetiteljima najznačajnijih trgovačkih centara u Zagrebu, Rijeci in Splitu pruža jedinstvenu mogućnost upoznavanja znanosti u živo. Mjesta i datumi mogu se naći na ovom linku: http://sensodyne.hr/lab-lokacije/

O Sensodyne® Repair&Protect:

Što je osjetljivost zuba?

Zbog različitih čimbenika, Vaši zubi mogu postati osjetljivi na promjene topline, na slatku ili kiselu hranu, što većina ljudi osjeća kao neugodnu oštru bol zuba, a neki i kao sijevajuću bol. Kod zdravih zuba, dentin je prekriven desnima i caklinom. Ako je dentin izložen, to područje postaje osjetljivo. Do izloženosti može doći zbog više razloga - gubitak cakline može biti posljedica kiselinske erozije i abrazije zbog četkanja zuba, a dentin može postati izložen također i zbog povlačenja desni. Zbog toga što se u dentinu nalaze tisuće malenih kanala koji vode do živaca, zubi zbog prodora tekućine, te posljedično stimulacije živčanih završetaka, postaju preosjetljivi.

Sensodyne® Repair&Protect

Zubna pasta Sensodyne® Repair&Protect je prva svakodnevna pasta sa naprednom tehnologijom NovaMin® i fluoridom.Sensodyne® Repair&Protect potraži osjetljive dijelove vaših zubi. Kada dođe u dodir sa slinom, NovaMin® se tijesno veže na izložen dentin, tvori zaštitni sloj te time pomaže obnavljati* osjetljive dijelove.

Zubna pasta Sensodyne® Repair&Protect pruža sve prednosti obične zubne paste i kad se koristi dvaput dnevno, trajno obnavlja površinu zubi kako bi ih pomogla zaštititi od boli uzrokovane osjetljivošću.

*Tvori zaštitni sloj preko osijetljivih dijelova. Četkajte dvaput dnevno za trajnu zaštitu od boli uzrokovane osjetljivošću.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene