Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se Tomašević

Zagrebačka Čistoća u akciji: "Zaustavili su promet i prazne septičku, cijela ulica smrdi"

Aktualno Galerija Kamione zagrebačke Čistoće - 3 Kamione zagrebačke Čistoće - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kamione zagrebačke Čistoće - 2 Kamione zagrebačke Čistoće - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kamione zagrebačke Čistoće - 1 Kamione zagrebačke Čistoće - 1 Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Tomašević - 2 Tomislav Tomašević - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Tomašević - 1 Galerija 1/5 >>
Na snimci koju je jedan zgroženi Zagrepčanin poslao redakciji Nove TV vidi se kako djelatnici Čistoće prazne sadržaj septičke jame u kanalizaciju.

Jedan nezadovoljni građanin Zagreba redakciji Dnevnika Nove TV poslao je snimku na kojoj iz kamiona zagrebačke Čistoće tek prikupljeni otpad iz septičke jame vraćaju u kanalizaciju na cesti.

"Zaustavili su promet na glavnoj cesti i prazne septičku jamu. Nazvali smo u Holding i pitali je li to moguće pa su rekli da nije, ili rade na crno“, rekao je nezadovoljni Zagrepčanin i dodao da cijela ulica smrdi.

  Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u tvornici oružja Propucao sebe i Amerikanca: Suvlasnik HS produkta prijavljen nakon nesreće

Iz Zagrebačkog holdinga poručuju kako su radnici, zbog problema sa zatvaranjem ventila na cisterni, ispraznili sadržaj cisterne u javni ulični kanal i tako spriječili izlijevanje na cestu i zagađenje okoliša.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević istaknuo je da se u svakom slučaju Vodoopskrba i odvodnja Zagreb, kao i svi drugi, moraju držati pravila.

"Točno postaje lokacije gdje se sadržaj septičkih jama može ispustiti u kanalizaciju. Moramo provjeriti je li to ta lokacija", rekao je Tomašević te dodao da ne zna napamet sve lokacije.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene