Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opasnosti na svakom koraku

Htjela se riješiti uroka, pa nasjela na prijevaru: 63-godišnjakinju na društvenim mrežama prevario za nekoliko stotina kuna

Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Policiji u Rovinju je 63-godišnja žena prijavila da je prevarena putem društvene mreže i tako ostala bez nekoliko stotina kuna.

Žena (63) je prijavila rovinjskoj policiji da je prevarena putem društvene mreže, priopćila je PU istarska. Naime, 63-godišnjakinja je na internetu stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja joj se predstavila kao muškarac s područja Srbije. On joj je ponudio skidanje uroka i liječenje na daljinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Žena je pristala, a nakon što mu je u dva navrata uplatila više stotina kuna, muškarac joj se prestao javljati. Blokirao je i pristup svom profilu.

Policija upozorava građane na ovakav oblik prijevare i poziva na oprez. Građane mole da paze kome uplaćuju novac i ne nasjedaju na priče osobe koje navodno liječe, proriču budućnost ili skidaju uroke. ''Savjetujemo da o navedenom upozore i starije članove svojih obitelji, s obzirom na to da starije osobe, zbog odmakle životne dobi, češće postaju žrtve različitih prijevara'', poručili su iz PU istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene