Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reizbor Stipića uslijedio je nakon što je, zbog neuspješnog štrajka u školama ponudio ostavku.


Željko Stipić, dosadašnji predsjednik Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod, dobio je na redovnoj izbornoj Skupštini, održanoj od 23. do 25. listopada u Novom Vinodolskom, novi mandat za iduće četverogodišnje razdoblje.

Reizbor Stipića uslijedio je nakon što je, zbog neuspješnog štrajka koji se u školama održao od 25. rujna do 2. listopada, ponudio svoju ostavku. Na neposrednom i tajnom izjašnjavanju provedenom prije desetak dana tri četvrtine članstva nije prihvatilo ostavku, pa je Stipić najavio kandidaturu za predsjednika i u idućem mandatu.

'Neuspjeh štrajka je 'pirova pobjeda' premijera Milanovića. Štrajk nosi njegov potpis'

Vezani članci Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Sindikati zdravstva i Vlada dogovorili povećanje dodataka na plaću od 1. rujna Privođenje prosvjednika (Foto: Dnevnik.hr) Lokalni izbori u Rusiji: u Moskvi nema nijednog kandidata Putinove stranke

Na današnjoj, osmoj redovnoj izbornoj skupštini, izabrani su i članovi ostalih tijela "Preporoda", predsjednik Skupštine, te članovi Nadzornog odbora i Suda časti, priopćeno je iz toga sindikata. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook