Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reizbor Stipića uslijedio je nakon što je, zbog neuspješnog štrajka u školama ponudio ostavku.


Željko Stipić, dosadašnji predsjednik Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod, dobio je na redovnoj izbornoj Skupštini, održanoj od 23. do 25. listopada u Novom Vinodolskom, novi mandat za iduće četverogodišnje razdoblje.

Reizbor Stipića uslijedio je nakon što je, zbog neuspješnog štrajka koji se u školama održao od 25. rujna do 2. listopada, ponudio svoju ostavku. Na neposrednom i tajnom izjašnjavanju provedenom prije desetak dana tri četvrtine članstva nije prihvatilo ostavku, pa je Stipić najavio kandidaturu za predsjednika i u idućem mandatu.

'Neuspjeh štrajka je 'pirova pobjeda' premijera Milanovića. Štrajk nosi njegov potpis'

Vezani članci Ivan Anušić, šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović posve otvoreno: "Čudo da je uopće ušla u drugi krug" Željko Stipić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Sindikat hrvatskih učitelja: U Preporodu su "pobrkali lončiće", neka se počnu baviti korisnim akcijama

Na današnjoj, osmoj redovnoj izbornoj skupštini, izabrani su i članovi ostalih tijela "Preporoda", predsjednik Skupštine, te članovi Nadzornog odbora i Suda časti, priopćeno je iz toga sindikata. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook