Dosadašnji predsjednik Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić izabran je po pet put na tu dužnost i obnašat će je u sljedeće četiri godine, priopćili su u nedjelju iz sindikata.

Galerija


"Na 9. redovnoj i izbornoj skuštini Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić, koji dužnost predsjednika sindikata obnaša od 2004. godine, izabran je po peti puta za predsjednika Sindikata", stoji u priopćenju Preporoda, kojeg je potpisala predsjednica Glavnog vijeća sindikata Gordana Kovač-Bluha.

Vezani članci Željko Stipić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Sindikat hrvatskih učitelja: U Preporodu su "pobrkali lončiće", neka se počnu baviti korisnim akcijama Slika nije dostupna Željko Stipić dobio novi mandat na čelu "Preporoda"

Stipić će funkciju predsjednika obnašati u iduće četiri godine. Sindikalci su za vrijeme skupštine obilježili i 25. godišnjicu postojanja Preporoda.

"Tim povodom, 300 povjerenica i povjerenika, u okviru akcije pošumljavanja Boranka, zasadilo je na opožarenim padinama Mosora 9000 sadnica", naveli su iz sindikata Preporod. (Hina)