Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši ministar Željko Jovanović statusom na Facebooku osvrnuo se na uhićenje Zdravka Mamića.


Bivši ministar ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović na Facebooku je komentirao uhićenje čelnika Dinama Zdravka Mamića. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Slučaj Mamić - Hoće li se mijenjati zakon? - 2 Sanader, Todorić, Glavaš, Kutle, Mamići... Što je potrebno da Vlada konačno promijeni Zakon o kaznenom postupku? Nikola Grmoja Oporba šokirana optužbama Zdravka Mamića, Grmoja poručio: ''Na udar hrvatskog pravosuđa ne dolaziš dok imaš političku zaštitu''

'Udruženi u zločinačku organizaciju. Zvuči poznato, još su neki, zna se koji, tako udruženi pelješili državni proračun i džepove građana, a danas uhićeni im je bio donator i savjetnik. I takvi bi ponovo na vlast, da se ponovo udružuju. No passaran. Ne postoji most preko kojeg bi im to uspjelo, jer građani ne žele povratak na staro!', napisao je Jovanović.

Podsjetimo, rano jutros uhićen je Zdravko Mamić i još pet osoba među kojima su Zdravkov sin Mario Mamić, nećak Mislav Mamić i Nikky Vuksan, menadžer u njegovoj agenciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook