Večeras u Provjerenom pogledajte svjedočanstvo muškarca zaposlenog u Hrvatskim šumama o nezakonitim radnjama u državnoj firmi.

Galerija Provjereno: Hrvatske šume -1 Provjereno: Hrvatske šume - 2 Provjereno: Hrvatske šume - 3 +0 Provjereno: Hrvatske šume - 4

Nije htio sudjelovati u nepoštenim radnjama, htio je raditi prema pravilima. Tako za Provjereno govori čovjek koji je nakon godina rada u Hrvatskim šumama dobio otkaz, i to kao višak, a potom se, kako tvrdi, na njegovo mjesto primilo još troje djelatnika.

"Zato što nisam htio potpisivati fakture za radove koji nisu napravljeni, zato što sam upozoravao na nepravilnosti'', tvrdi za Provjereno inženjer šumarstva Damir Čuljat.

Marko Milić Hrvatske šume oglasile se o zapošljavanju prijatelja glasnogovornika Vlade

Marko Milić, glasnogovornik Vlade RH Dan nakon poruke Marka Milića prijatelj mu dobio ugovor za posao. O svemu se oglasio i sam Milić

Cijela priča trajala je godinama. Damir je pokrenuo i pravni spor te je izborio presudu za povratak na posao u Hrvatske šume. Ista je to tvrtka koja se nedavno našla u aferi mogućih zapošljavanja preko SMS poruka. Je li taj slučaj samo potvrdio način funkcioniranja političkih elita?

Cijelu priču pogledajte u Provjerenom večeras u 23:15 na Novoj TV!


 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju