Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milinović za tatu najbolji

Tata Milinović: Zahvaljujem sinu zbog požrtvovnosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Neka bude kao potpredsjednik Vlade uspješan i na korist svih građana', poručuje Drago Milinović.

Đuro Popijač postaje dio tima koji je dosad često kritizirao. 'S obzirom da nemamo očito kvalitetnog sugovornika i razumijevanja!', 'Velikih pomaka nema', 'Inače će biti velikih problema!', 'Očekujemo ozbiljne poteze u smanjenju javne potrošnje', bio je Popijač kratak i efektan u razgovorima s Vladom. Novi ministar gospodarstva dolazi iz Udruge poslodavaca, diplomirani je inženjer elektrotehnike i magistar ekonomskih znanosti. Gotovo uvijek na direktorskom mjestu, najdulje je radio u najvažnijoj financijskoj ustanovi. S mjesta glavnog čovjeka Fine i odlazi 2004., kad FINA bilježi dotad najveću dobit, a odlazi u HUP. Radio je na svim važnijim reformama, financijsko osamostaljenje Hrvatske, reformu platnog prometa, mirovinsku reformu, uvodio je kunu u Podunavlje. Vjerojatno se neće baviti samo brodogradnjom nego i drugim važnim sektorima. Drže ga čovjekom od akcije, a očekivanja su velika.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

>> Popijač ministar, Milinović i Šuker potpredsjednici!

I Šuker na novom radnom mjestu

Popijač sigurno odgovara i novom potpredsjedniku Vlade za gospodarstvo Ivanu Šukeru, ne baš omiljenom ministru financija. Diplomirani ekonomist iz Velike Gorice karijeru je gradio kroz lokalne financijske službe, a 2000. postaje zastupnik u Saboru. Još jutros je pio kavu kao ministar, sutra već kao potpredsjednik Vlade. 'Drago mi je da to čujem, mislim da je to dobro za nas sve, taj napredak u njegovoj karijeri', rekao je vlasnik kafića.

Milinović je za tatu najbolji

U vrh Vlade popeo se i ministar zdravstva Darko Milinović, kao potpredsjednik zadužen za socijalna pitanja. Ginekolog po struci u Vladu je došao iz gospićke bolnice. Najveći pothvat, velika reforma zdravstva, napadana je najviše zbog uvođenja participacija. Izborio se za zabranu pušenja, pa ubrzo odustao. Unatoč svemu za tatu je najbolji. 'Hoću se obratiti javnosti, zahvaliti sinu zbog njegove požrtvovnosti da se bori, kao što se i dosad borio da unaprijedi zdravstvo i da bude na listi kao potpredsjednik Vlade uspješan i da to bude na korist svih građana Hrvatske', rekao je Drago Milinović, otac novog potpredsjednika Vlade.

Jeste li zadovoljni novim imenovanjima Jadranke Kosor?

  • Da
  • Ne
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene