Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovor za Dnevnik Nove TV

Zdravko Mamić o korupciji u pravosuđu: "Imam još 50 sudaca kojima sam davao novac, ali nisam ih htio petljati u to"

Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV progovorio je o ponovnom uhićenju osječkog suca Zvonka Vekića, koji je Vekića i prokazao zajedno s još dvojicom osječkih sudaca koji su potom i uhićeni u lipnju.

Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV komentirao je uhićenje osječkog suca Zvonka Vekića. Također je progovorio i o svojim kontaktima s drugim sucima te tvrdi da je 50 sudaca primilo novac od njega.

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov Na obuku u Francusku Analiza Ivane Pezo Moskaljov: Što sve Hrvatskoj jamči najveći vojni kupoprodajni ugovor i kada stižu prvi avioni

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OSTAJE IZA REŠETAKA Osječkome sucu Zvonku Vekiću zbog sumnju na pranje novca određen jednomjesečni istražni zatvor

"Ja sam jedini koji u ovoj cijeloj nevolji ima hrabrosti o tome govoriti. Naravno da ja imam još 50 sudaca kojima sam davao novac. Ne za sebe, nego za neke druge usluge, ali nisam ih htio petljati u to. Nisam ih htio miješati u to, kao što ni ovo ne bih radio da se jednostavno ovo sve ne događa", rekao je Mamić.

Cijeli razgovor sa Zdravkom Mamićem možete pogledati u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene