Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljaju se optužbe

Mamić tvrdi da je još jednom sucu dao mito: ''Od mene je tražio 80.000 eura, koje je i dobio''. Oglasio se i prozvani sudac

Osuđeni Zdravko Mamić tvrdi da je mito, osim Đuri Sessi, dao i sucu Visokog prekršajnog suda u Zagrebu Nediljku Bobanu. Boban kaže da ne poznaje Zdravka Mamića.

Zdravko Mamić u novoj objavi na na Facebooku tvrdi da je podmitio još jednog suca. Riječ je o Nediljku Bobanu, sucu Visokog prekršajnog suda u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Zoran i Zdravko Mamic bivši nogometaši Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne sjećam se da sam primio novac" Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao"

''Razlog zašto će ovih dana biti junak mojeg Fejsa je taj što je Zlatna Kuna Boban prvi i jedini sudac koji je 12 godina proveo u Državnom sudbenom vijeću birajući suce, pa je tako za izbor suca Vekića za predsjednika Županijskog suda u Osijeku od mene tražio 80.000 eura, koje je i dobio'', tvrdi.

Nastavio je da nadimak koji je nadjenuo sucu, ''Zlatna Kuna'', opravdava uvidom u sučevu imovinsku karticu. ''Njegova supruga, koja se navodno bavila unosnim poslom dostavljanja kremšnita od šanka do stolova, i on u posljednjih su 20 godina uprihodili oko 5.800,000 kuna, potrošili najmanje 3.200.000, a imaju imovinu vrijednu više od 6 milijuna kuna! Rupu od 500.000 eura u imovinskoj kartici pokrili su mitom za dizanje ruku pri izboru sudaca, a dobili su na poklon nekretnine u vrijednosti preko 3 milijuna kuna. Ne piše samo - tko je još, osim mene, bio tako široke ruke?'', napisao je Zdravko Mamić, no nije objavio nikakve dokaze da je Bobanu zaista dao novac. 

Sudac Nediljko Zlatna Kuna Boban mislio je da je miljenik sreće jer sam ga do sada osim u iskazu poslanom USKOK-u samo...

Posted by Zdravko Mamić on Sunday, March 28, 2021

Kako doznajemo, Nediljko Boban odbacuje sve Mamićeve tvrdnje i kaže da ga niti ne poznaje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene