Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema vode

Zbog suše turisti napuštaju Bjelolasicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji gosti, sportaši, napustili su Bjelolasicu, a u hotelskom naselju stavljen je ključ u bravu.

Razlog je suša. Presušili su svi izvori vode iz kojih se posljednjih dana vatrogasnim cisternama prevozila voda u rezervoare iz kojih se opskrbljivao olimpijski centar.

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić MALA ŠKOLA PROGNOZE Meteorolog otkriva koliko je ljudi u opasnosti zbog pristupa vodi Ilustracija u začaranom krugu Europi prijeti velika kriza: Oko ovog bi se mogao voditi i rat, sukobi su već počeli

Gosti su pomalo razočarani kao i djelatnici Bjelolasice koji sljedećih deset dana sigurno neće imati koga posluživati. 'Znalo se da bi se mogao desiti taj problem prije par dana pa onda su uspijeli nešto riješiti ali na kraju nažalost - moramo ipak otići, ne kraj', tvrdi Marko Šuman iz Hrvatskog skijaškog saveza.

>> Milanović o suši: Prepušteni smo slučaju, a država prepuštena slučaju je slučajna država

'Mislim da su se domaćini pokušali potruditi kod dobave vode - međutim očito nisu uspjeli', zaključio je Krešimir Kovačević, kondicijski trener Ski kluba Rijeka.


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene