Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mogući zastoji i poteškoće

Počeo je produženi vikend: Od jutra pojačan promet prema obali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj se sutra obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Mnogima već danas počinje produženi vikend te se očekuju gužve prema obali i otocima.

Iz Hrvatskog autokluba izvijestili su o pojačanom prometu na gradskim prometnicama i obilaznicama, kao i na prilazima turističkih gradova i mjesta duž jadranske obale.

Tijekom dana moguće su poteškoće i zastoji u prometu na pojedinim dionicama autocesta, zagrebačkoj te riječkoj obilaznici. A vožnju u koloni vozali mogu očekivati i na Istarskom ipsilonu, Krčkom mostu, Ličkoj i Jadranskoj magistrali kao i trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima. Upozoravaju se vozači da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti.

10:07 Na Krčkom mostu povećana je gustoća prometa u oba smjera.

9:13 Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas na važnijim državnim cestama u Istri i priobalju od 15:00 do 23:00 te sutra od 14:00 do 23:00. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska iz minute u minutu Danas 271 novi slučaj zaraze: Blagi porast broja novozaraženih u županiji koja je dosad imala povoljnu epidemiološku situaciju

Pročitajte i ovo Post covid sindrom - ilustracija - 3 Post-COVID sindrom I nakon korone problemi: "Imali smo i bolesnike koji su trebali bolničko liječenje dugo nakon što su preboljeli akutnu fazu bolesti"

9:12 Trenutno je povećana gustoća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče i to između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u smjeru Dubrovnika.

9:11 DHMZ je izdao upozorenje za za četvrtak. >>Opširnije

9:10 Sutra se u Kninu obilježava središnja svečanost proslave obljetnice Oluje. >>Opširnije

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene