Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka sa svadbe

'KLIŠKI PIR' POD ISTRAGOM Zbog snimke svadbe podignuta kaznena prijava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video uradak koji je u samo nekoliko sati postao pravi hit na internetu došao je i do sigurnosnih organa. PU Splitsko-dalmatinska, povrdila je da je protiv dvojice muškaraca podignuta kaznena prijava.

Video nazvan 'Kliški pir', objavljen na YouTubeu prikazuje nekoliko muškaraca koji uz romsku glazbu pucaju iz pištolja i kalašnjikova u zrak, iznad glava uzvanika svadbe, a potom jedan muškarac baca i eksplozivnu napravu, što okupljene nije pretjerano uznemirilo.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu

 

Policija je podnijela kaznene prijave protiv dvojice muškaraca osumnjičenih za nedavnu pucnjavu iz vatrenog oružja u Dugopolju, a protiv još najmanje dvije osobe nastavlja se istraga vezano za pucnjavu, izvjestila je u petak splitsko-dalmatinska policija.

 

Pucnjava iz vatrenog oružja u Dugopolju dogodila se u subotu, 12. prosinca.

Policija nije zaprimila dojavu o tome, ali je nakon pregledavanja snimke objavljene na internetu poduzela službene radnje, naveli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Proveden je očevid na mjestu događaja, izuzete su originalne snimke, te je utvrđen identiteta osoba koje su prisustvovale pucnjavi i identiteta osoba za koje je pregledom snimke utvrđeno da pucaju iz vatrenog oružja.

O VIDEU KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU 'Nije imao drugu šansu nego to napraviti'

Prema pisanju medija pucnjava se dogodila prošlu subotu na jednoj svadbi u Dugopolju, a nakon objave dvominutnog videouratka na YouTubeu, splitska policija je provela kriminalističku istragu. Snimka, objavljena prije nekoliko dana, nastala je ispred jednog dugopoljskog trgovačkog centra.

Nakon kriminalističkog istraživanja od 28-godišnjaka je oduzeta automatska puška i podnesena je kaznena prijava zbog sumnje za nedopušteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te dovođenje u opasnost života i imovine, dok je protiv 31-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine, navode iz PU splitsko-dalmatinske. (M.G./Hina)

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene