Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas ih čekalo 70-ak

Zbog električnog carinjenja na Bregani i danas kolone kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastoji na graničnim prijelazima zbog prelaska na elektroničko carinjenje teretnih vozila i dalje ljute vozače kamiona.

I danas na Bregani njih 70-tak čeka rješavanje potrebne dokumentacije. U nekoliko navrata carinici su se vraćali na tzv. papirnato carinjenje, no od jučer od 19 sati ponovno se radi elektronički, a kolona je i do 10 kilometara u Sloveniju. Carinska uprava poručuje - najgore je prošlo!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čekanje ulaza u Hrvatsku Iscrpljeni vozači kamiona u dugim kolonama kuhaju ručak Slika nije dostupna Kaos na granici: 'Čekam 38 sati, umorniji sam no što bih bio da radim'

'Druga stvar je produženi vikend koji je pred nama, gdje ljudi koji bi inače u petak došli i carinili u petak, jer znamo da su potrebe u ovom djelu godine velike, skratili odnosno prilagodili su se prazniku kod nas i zato su gužve pojačane', rekao je Bosiljko Zlopaša, pomoćnik ravnatelja Carinske uprave.

'Mi se šoferi međusobno čujemo i pričamo telefonom, tako da sam znao točno što me čeka, tako da sam pokušao napraviti pauzu prije granice, ali svejedno sam tu već 10 sati, i tko zna do kad ću još ostati', rekao je vozač kamiona Mihael Grušec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene