Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Iza 22 sata

Zapadni kolodvor središte gay prostitucije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podrum zagrebačkog Zapadnog kolodvora ispisan je prostitucijskim oglasima, većinom homoseksualnog sadržaja, uz brojeve mobitela.

No, novinari Večernjeg lista saznaju da se na mračnom mjestu događa nešto još gore, maloljetnička prostitucija. Policija o tome zasad nema nikakvih dokaza, a građani kojima je Zapadni kolodvor česta postaja također ne znaju da je to poprište homoseksualne prostitucije.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Nalaze se kod stepenica i odlaze u WC

Beskućnik, koji je bivši novinar, u hodnicima Zapadnog kolodvora provodi dio noći i tvrdi da su klupe nakon 22 sata pune muškaraca svih dobi. 'Sjede jedan do drugog, a zatim se nađu kod stepenica i odlaze u WC', priča beskućnik i dodaje kako sa starijim muškarcima odlaze dečki mlađi i od dvadeset godina, za koje se na pravi pogled nikada ne bi reklo da se bave prostitucijom.  Bivši novinar ne mijenja lokaciju jer tvrdi da od tamo crpi inspiraciju za budući roman te bez problema prstom upire u muškarca za kojeg tvrdi da je makro. 

Riječ je o čovjeku u dobi od trideset do četrdeset godina, svijetle puti i kratke kose, smrtno ozbiljnog izraza lica koji gotovo da iz ruku ne ispušta mobitel, piše Večernji list. 'Jednom prilikom u zahod je ušla žena s djetetom i zatekla dva muškarca. Počela je vrištati te je pobjegla', ispričala je događaj  s Kolodvora prodavačica iz obližnjeg kioska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene