Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: Zatvoren promet zbog istjecanja plina iz šahtova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkoj policiji poslijepodne je dojavljeno da kod raskrižja Bleiweisove i Grahorove ulice na Črnomercu iz šahtova istječe plin, zbog čega je na tom području zaustavljen promet, a u Gradskoj plinari kažu da će ubrzo "završiti sanaciju".

Iz dežurne službe Gradske plinare Zagreb rečeno je da su djelatnici plinare na terenu, da građani nisu u opasnosti te da je "sve pod kontrolom", no na upit o čemu je riječ kazali su da do sutra ne mogu ništa reći.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba Subvencije i Vlada - 2 Pritisak Europske komisije Hoće li Vlada ukinuti subvenciju za energente? "E sad, što će biti nakon izbora, ja ne vjerujem HDZ-u ni kad darove nose"

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba kazala je da su građani poslijepodne prijavili da se iz šahtova osjeti miris plina, nakon čega je policija ogradila prostor i područje kod raskrižja Bleiweisove i Grahorove ulice zatvorila za promet te premjestila parkirane automobile.

U neposrednoj blizini nalazi se tvornica Franck i željeznička pruga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene