Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas se na Dolcu uživalo u tradicionalnim jelima koji su spremljeni točno u podne.


Zagrepčani i njihovi gosti će, sve do Božića, svake subote moći uživati u besplatnim tradicionalnim jelima spravljenim na Dolcu i to točno u podne. Kuhaju sljemenski kuhari i koriste zdrave namirnice s tržnice, a danas je probijen led.

>> Šareni Dolac - mamac i za oči i za objektiv

Vezani članci Pokušali kuhati - 13 Neki su u izolaciji pokušali kuhati prvi put u životu, a ovo su posljedice Marin Medak, predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Stanovnici Banovine uskoro bi mogli ostati bez toplih obroka, vrijedni kuhari ostali bez potpore: "Više nemamo uvjete za rad"

Na Dolcu je bila prava gozba, a iz službe za marketing i prodaju zagrebačkog Holdinga su nam rekli kako je riječ o promociji kojom dodatno žele promovirati kao što to rade konkurencija i trgovački lanci. Do pada prometa, kažu, nije došlo i napominju kako ovu promociju ne rade zbog toga. Što se spremalo i jelo, pogledajte u videu iznad teksta.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju