Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeni vlakovi i tramvaj

MATURANTI U ZAGREBU SLAVILI I... Sedmero privedenih, 25 intervencija Hitne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je za vrijeme Dana zagrebačkih maturanata, koji je u utorak održan na jezeru Bundek, privela sedmero maturanata zbog remećenja javnog reda i mira dok je hitna medicinska služba imala ukupno 25 intervencija.

Policija je izvijestila i o dva oštećena vlaka i jednom tramvaju.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Trećina od 25 intervencija hitne službe pružena je zbog prekomjerne konzumacije alkohola a petero maturanata prevezeno je na triježnjenje u zagrebačke bolnice, doznaje se u zagrebačkom Zavodu za hitnu medicinu.

Uz to, bilo je i više lakših ozljeda dok je u nekoliko slučajeva medicinska pomoć pružena zbog kolapsa.

Dan zagrebačkih maturanata počeo je u podne okupljanjem oko osam tisuća maturanata na Trgu bana Jelačića, nakon čega je vesela povorka već tradicionalno krenula prema jezeru Bundek, gdje su završetak srednjoškolskog obrazovanja slavili uz bogat glazbeno-scenski program koji je trajao do 22 sata. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene