Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb poražen od Flensburga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susretu 5. kola D skupine Lige prvaka Zagreb je pred 8.000 gledatelja u Domu sportova izgubio od Flensburga 21:23 (11:13).


Bila je to utakmica u kojoj je snažna njemačka momčad opravdala status favorita i premda nije odigrala najbolje što može stigla je do bodova.
 
Flensburg je jednostavno bio bolji, vodio je od prve minute utakmice i kontrolirao igru. Zagreb je početkom drugog dijela uspio nadoknaditi rezultatski zaostatak, čak i u nekoliko navrata bio u vodstvu (14:13, 19:17), no u ključnim trenucima igre Zagreb je načinio previše pogrešaka, što iskusni njemačka momčad nije propustila kazniti.
 
Najraspoloženiji igrači u redovima hrvatskog prvaka bili su Domagoj Duvnjak sa 9 pogodaka, te vratar Vjenceslav Somić sa 12 obrana. No, oni su bili premalo da se pobijedi Flensburg. 

Pročitajte i ovo Geert Wilders Završili parlamentarni izbori Antiislamski i antieuropski populist mogući novi premijer zemlje tulipana: "Nizozemska će biti vraćena Nizozemcima, tsunami azila i migracija bit će obuzdan" Slika nije dostupna Flensburg - CO Zagreb 36:29

Goste su predvodili Lijewski i Christiansen sa po sedam pogodaka, dok je vratar Beutler sakupi 15 obrana.

Nakon pet kola Flensburg vodi sa pet pobjeda, ruski Čehovski medvedi su na drugom mjestu sa tri pobjede i dva poraza, Zagreb je treći sa dvije pobjede i tri poraza, dok je makedonski Metalurg na začelju bez bodova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene