Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Na listi hit destinacija

Zagreb prozvali džepnim Bečom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugledni britanski list časopis Telegraph među hit destinacijama za blagdane svojim čitateljima predložio je i Hrvatsku.

Počinju, naravno, s Dubrovnikom kojeg predstavljaju najboljim odmorom ukoliko želite pobjeći iz velikog grada. No u prvom je planu ipak Zagreb kojeg opisuju kao 'džepno izdanje Beča' s nevjerojatnom 'arhitekturom s kraja stoljeća'.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> Le Figaro: Zagreb idealna vikend destinacija

U tekstu napominju kako će pojačane dolaske turista iz Britanije Zagreb osjetiti u veljači kada počinju letjeti redoviti jeftini letovi u kojima se može ugrabiti karta i za nešto više od 500 kuna. U tekstu je i kontakt britanske turističke agencije koja organizira trodnevni boravak u Zagrebu u koje su uključeni posjeti muzejima i galerijama za skoro pet i pol tisuća kuna.

Zagreb se kao nova hit destinacija tako našao u društvu Londona, austrijskih Alpi, Stockholma, Talinna, Sicilije, Firence, Marakeša, Perua i Novog Zelanda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene